• Fotokurs med mästerfoto

  Om du är sugen på en lite mer avancerad fotokurs, steg 2, så kan du gå in på https://masterfoto.se/ och läsa mer om det.

  Fotokurs steg 2
  För att gå fotokurs steg tvåtå måste du veta alla grunder kring din kamera oh alla dess inställningar. Du rekommenderas att först ha gått fotokurs steg 1. Efter att ha gått fotokurs steg två har du en djupare förståelse för fotograferingen och en bra grund för mer kreativt fotograferande.

  Innehåll
  Eftersom att denna kursen är steg 2 så betdeg det att dom bara kommer att gå igenom kamerans funktioner väldigt snabbt och exponering och komposition. Dom kommer även gå igenom vad tänket bakom bilden är och introducera till blixt. Som i första kursen så kommer dom även i andra kursen gå igenom rörelseoskärpa och panorering, frysa rörelser och göra praktiska övningar. Man får lära sig tt välja rätt objektiv, att hitta bilden, histogram, fototekniker, kommunikation. Det kommer ingå en hel del teori i kursen.

  Ta med
  Man måste själv ta med sig en systemkamera med tre olika objektiv, vidvinkel, normal och tele. Ha på dig oömma kläder efter väder.

  Categories: Övrigt